Devam Eden Projeler
Fakülte :
SiraNo projeNo YurutucuUnvanAd tur baslik fakulte kabulButceDonem
1 ADYÜPROJEMAAP/2017-0001 Yrd.Doç.Dr. Ali Osman AYAŞ ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO) GELİŞTİRİLMESİ İÇİN ALTYAPI PROJESİ 161814 TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ / MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2 MÜFLAP/2017-0001 Doç.Dr. Osman GÜNAYDIN Katkılı Betonların Mikro Yapısının İncelenmesi 204810 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
3 MÜFLAP/2017-0006 Yrd.Doç.Dr. Miraç UÇKUN Adıyaman Yöresinde Üretilen Yayık Tereyağlarının Biyokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi 204810 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
4 MÜFLAP/2017-0005 Yrd.Doç.Dr. Miraç UÇKUN ADIYAMAN İLİNDE ÜRETİLEN BALLARIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRIMASI 204810 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
5 MÜFLAP/2017-0004 Doç.Dr. Şükrü KURT SOĞAN KABUĞUNUN SIĞIR ETİ KÖFTESİNİN TEKNOLOJİK VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ 204810 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
6 MÜFLAP/2017-0003 Doç.Dr. Şükrü KURT SOĞAN KABUĞUNUN ÖN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ TAVUK ETİ KÖFTESİNİN OKSİDASYON STABİLİTESİ VE BAZI FİZİKSEK-KİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ 204810 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
7 İİBFYL/2017-0001 Doç.Dr. Mehmet KAYGUSUZOĞLU Türkiye'de Muhasebe Meslek Mensuplarının Sorunları ve Çözüm Önerileri 100403 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / İŞLETME BÖLÜMÜ
8 MÜFLAP/2017-0002 Doç.Dr. Şükrü KURT ADIYAMAN (MERKEZ) PİYASASINDA SATILAN ÇİĞKÖFTELERİN MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ 204810 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
9 FEFLTP/2017-0005 Yrd.Doç.Dr. Nevzat ARTUÇ Nazım Paşa (1848-1913) 100314 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / TARİH BÖLÜMÜ
10 FEFLTP/2017-0004 Yrd.Doç.Dr. Nevzat ARTUÇ Hafız Hakkı Paşa(1879-1915) 100314 FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / TARİH BÖLÜMÜ
Toplam 191 kayıttan, 1 ile 10 arası gösteriliyor Sonraki sayfa